CİDDİGAZETE

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Akyurt’ta “Mansur Yavaş Gönüllüleri” ile bir araya geldi. Buradaki konuşmasında Yavaş, Akyurt’ta arazilerin toplulaştırma projeleri olduğunu, otopark, temiz hava ve su, altyapı, imar gibi sorunların bulunduğunu belirtti.

Meslek kurslarını çoğaltıp gençlere meslek edindireceklerini, aynı zamanda da işletmelerin eleman sorununa da çözüm bulacaklarını vurgulayan Yavaş, Akyurt’ta bulunan besicilik ve tarım alanı için belediyede bir destek merkezi kurulacağını aktardı.

TÜRKİYE’DE BİR İLK OLACAK

Mansur Yavaş, Avrupa Birliği ve devlet fonlarından yararlanmak isteyen besicilere ve çiftçiye, uzmanların yardımcı olacağını ifade etti. Yapılan bütün harcamaların, su faturalarının arkasında yer alacağını belirten Yavaş, Türkiye’de ilk kez uygulanacak bu yöntemle vergilerin nereye gittiğinin kalem kalem görebileceğini bildirdi.

Yavaş, geçen yıl temeli atılan Akyurt Fuar Alanı’nın en kısa sürede hizmete açılması için Ankara Büyükşehir Belediyesinin tüm imkanlarını seferber edeceğinin sözünü verdi.

“OY VEREN VERMEYEN HERKESE EŞİT HİZMET VERECEĞİZ”

Gerginlik ve çekişmelerden herkesin yorulduğunu vurgulayan Başkan adayı Yavaş, “Seçimi kazanmak, zafer kazanmak değil bizim için. Zafer savaşta olur. Biz hiçbir ayrım yapmadan, 5 buçuk milyon Ankaralı ile bu şehri ve ilçeleri kardeşçe kucaklayıp ileriye taşıyacağız. Oy veren vermeyen herkese eşit ve adil bir hizmet vermeyi, izzet, şeref ve kul hakkının gereği sayacağız. Karşımızdakini herhangi bir partinin taraftarı olarak değil, tüm kimliklerinden arınmış sadece insan olarak göreceğiz ve hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Programın ardından Yavaş, AKP ve MHP’nin seçim irtibat bürolarını ziyaret etti.

Yavaş daha sonra Kahramankazan'da seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı. Aşırı kalabalık nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.