CiddiGazete- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışında gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Bahçeli'yle ilgili biliyorsunuz belli aralıklarla görüşmelerimiz oluyor. Bu ara malum Türkiye'nin yeni bir anayasaya ihtiyacının olduğu dönemde, bu konuyla ilgili olarak Bahçeli de düşüncelerini zaten açıklamıştı. Seçim Kanunu ve Siyasi Partiler Yasası'yla ilgili neler yapabiliriz? Bunun üzerinde de durduk.

BOĞAZİÇİ

Şu anda Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olayları, oradaki öğrencilerimizin bir olayı olarak tanımlamak mümkün değil. Oradaki öğrencilerimizle uzaktan yakından alakası yok. Bu işin başını hem siyasetin bir boyutu çekiyor, dün HDP'nin Kadıköy'de yapmış olduğu çağrı ve gösteriler bunun bir göstergesidir. Ana muhalefet partisinin görevi ortadadır. Bununla beraber ortak hareket ettikleri akademisyenler de içinde yer alıyor. Akademisyenlerin içerisinde bunu kabullenmeyenler de var. Birçoğu maalesef hala şunu öğrenememişler, bu ülke bir hukuk devletidir.

Melih Bey kimdir? İstifa etmelidir' diyorlar. Yürekleri yetse 'Cumhurbaşkanı da istifa etsin' diyecekler. Osman Kavala denilen, Soros'un temsilcisi olan kişinin karısı da aynı şekilde bu provokatörlerin içerisinde yer alıyor.

Ana muhalefet partisi bunun içinde, dağdan beslenen malum HDP bunun içinde, ne yazık ki İP de bunun içinde. Karıştırmanın gayreti içindeler. Bu işi bir daha Gezi olaylarıyla aynı yere getiremeyecekler.

Bunların çoğu mikser ya. Bizim mikserlerle işimiz yok. Oradaki yavruları teröre peşkeş çekmeyecekler. Dikkat edin, içeride bir şey yok. Siz rektörün odasını işgale yeltenirseniz ona da 'hoş geldin' demezler.

AYRINTILAR GELİYOR...