CiddiGazete- MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Amerika Ermeni Ulusal Komitesi'nin başlattığı "Bozkurtları yasaklayın" kampanyasına ilişkin açıklama yaptı.

Büyükataman, sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımlarda bulundu:

"Merkezi Washington'da bulunan ve sapkın Ermeni idealleri için Amerikan politikalarını etkilemeyi amaç edinen Amerika Ermeni Ulusal Komitesi (ANCA) isimli örgüt, polislerimizin bozkurt işareti yaptığı bir video üzerinden 'Bozkurtları yasaklayın' kampanyası başlatmış.

Esat Kabaklı'nın konserinden alınan ve 'Vatanına göz dikeni ez oğlum' sözlerinin yer aldığı videoda biz, vatan savunması için her türlü fedakârlığı göze almış vatan evlatlarının inancını görüyoruz, Türk düşmanları kendi sonlarını görüyorsa adımlarını buna göre atabilir.

ABD Temsilciler Meclisinde Yunan milletvekilinin verdiği 'Ülkü Ocaklarının terör örgütü olup olmadığının araştırılması' tasarısının ardından Ermeni lobisinin devreye girmesi; konu Türk ve Türkiye olduğunda Türk düşmanlarının nasıl organize hareket ettiğini yeniden göstermiştir.

Sınırlarımızın etrafını askeri üslerle çevirmeye kalkan ABD; Yunan-Ermeni-PKK-FETÖ kuşatması altında Türk düşmanları ve terör örgütleri ile birlikte ortak hayaller kuruyorsa bilmelidir ki kaybeden kendisi olacaktır.

ABD; topraklarımıza tecavüze niyetlenen Yunan ve Ermeni'yle, sınırlarımıza yerleştirmeye çalıştığı PKK'lı teröristlerle ve içimizdeki yetersizlerle Türk milletini dize getireceğini sanıyorsa yanılıyor.

Mezkur örgütün ismiyle cevap verelim: Yürü -ataların gibi- ANCA gidersin."