CiddiGazete- Zafer Partisi Kurucular Kurulu, GİK ve Tanıtım Propaganda Komitesi Üyesi Murat Ayabakan, Türkiye'de bulunan sığınmacıları örtülü istilacıya benzeterek, "Türkiye bu örtülü istilacı konumunda bulunan sığınmacıları ülkelerine yollayamaz ise tarihinin en ağır felaketine sürüklenecektir.

İktidar, bu vahim durumun şartlarını hazırlamış, muhalefet ise seyretmiştir" dedi.

Sığınmacıları memleketlerine göndermek için parti olarak hareket geçtiklerini belirten Ayabakan, bu konuda imza kampanyası başlattıklarını bildirdi.

Murat Ayabakan yaptığı açıklamada, "Türk milletinin ekonomik refahına, ülkemizin istikrarına ve bölünmez bütünlüğüne yönelik en büyük tehdit; güzide ülkemizi bir iç savaşa sürüklemek için Türkiye'ye gönderilen 8 milyon sığınmacı ve kaçaktır" ifadelerini kullandı.

Zafer Partili Ayabakan'ın yazılı açıklaması şöyle:

- Türkiye bu örtülü istilacı konumunda bulunan sığınmacıları ülkelerine yollayamaz ise tarihinin en ağır felaketine sürüklenecektir.

- İktidar bu vahim durumun şartlarını hazırlamış, muhalefet ise öylece seyretmiştir.

- Bir sokak röportajında, Türk milletinin ekonomik sıkıntılarından dolayı "muz" dahi yiyemediğinden, örtülü istilacı sığınmacıların lüks içerisinde yaşadığından söz eden yurdum insanına tepki olarak bazı kendini bilmez Suriyeli sığınmacılar sosyal medya mecralarında atalarımızın asil kanları ile yoğrulmuş şanlı Türk Bayrağımızı ve vatandaşlarımızın içersinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları hadsizce aşağılama cüretinde bulunmuşlardır.

- Türkiye'de ekonomik krizinin başlama nedenlerinden biri de bu örtülü istilacı sığınmacılardır.

- Onları koruyup kollayan ve kendilerini misafir eden Türk toplumunu açıkça tahrik ve provake etmektedirler.

- Türk milletini sığınmacılardan gelen bu tip provakatif sokak kavgaları, sosyal medya paylaşımlarına karşı galeyana gelmemeleri noktasında temkinli olmaya davet ediyoruz.

- Türk milleti bu istilacı sığınmacıları misafir edebilmek için 80 milyar dolar harcarken ve toplam maliyetleri 100 milyar doları geçmişken; bir milyon 300 bin Türk insanı işsiz kalmışken, Suriyeli öğrencilerin olduğu okullarda eğitim kalitesi hızla düşmüşken, Türk vatandaşları gittiği hastahanelerde para öderken, sığınmacılar bedava muayene ve tedavi oluyorken; onların bu tavrı kabul edilemez.

- Bu misafirliğin süresi dolmuştur.

- Bundan sonraki aşama ise Zafer Partisi'nin iktidarında, bir yıl içersinde güvenli bir şekilde ülkelerine geri göndermektir.

"KRİZİN ETKENLERİNDEN BİRİ DE İSTİLACILAR!"

Sığınmacıların ülkelerine dönmeleri için imza kampanya başlattıklarını vurgulayan Murat Ayabakan, "Ülkemizde ekonomik kriz, haksız rekabet ve toplumsal karışıklıklara sebep olan, ülkemize karşı hiç bir aidiyet duygusu hissetmeyen, ciddi bir milli güvenlik sorunu olan bu örtülü istilacı sığınmacıların ülkelerine gönderilmesini istiyorsanız, Zafer Partisi'nin imza kampanyasına destek verebilirsiniz" dedi.

İMZA KAMPANYASI İÇİN ADRES GÖSTERDİ

Murat Ayabakan, Zafer Partisi'nin başlattığı imza kampanyasıyla ilgili de şu bilgilendirmede bulundu: "Vatandaşlarımız, toplanan imzaları teşkilatlarımıza verebilecekleri gibi; Nasuh Akar Mahallesi 1400. Sokak No: 10 Çankaya /Ankara adresinde bulunan genel merkezimize de ulaştırabilirler."