CiddiGazete- İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın genel başkanlığında 26 Ağustos'ta kurulan Zafer Partisi'nde Başkanlık Divanı değişti.

Parti Genel Sekreteri Adana Milletvekili İsmail Koncuk ve Genel Muhasip Seyit Yücel'in istifalarının ardından, Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Uğur Tarhan'ın da yerine yeni isimler atandı.

İsmail Koncuk'un yerine Zafer Partisi'nin yeni genel sekreteri daha önce Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Polat olurken, Seyit Yücel'in istifasıyla boşalan genel muhasiplik görevine de GİK üyesi Sevda Özbek getirildi.

Daha önce Basından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Burak Mengü de Uğur Tarhan'ın yerine Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu.

Cezmi Polat'tan boşalan Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcığı görevine ise daha önce Genel Sekreter Yardımcısı olan İsmail Türk atandı.

Zafer Partisi'nin yeni başkanlık divanı, bugün genel merkezde toplantı yapacak.

YENİ GÖREVLENDİRMELER PAYLAŞILDI

Ciddigazete.com'un bir gün önce duyurduğu Zafer Partisi'nin yeni Başkanlık Divanı görevlendirmeleri, partinin basın ofisi tarafından da paylaşıldı. İşte Zafer Partisi'nin yeni Başkanlık Divanı:

İSMAİL KONCUK, İSTİFA GEREKÇESİNİ GAZETEMİZİN LİNKİYLE PAYLAŞTI

Adana Milletvekili İsmail Koncuk, istifasıyla ilgili ciddigazete.com'a yaptığı açıklamada gerekçelerini anlatmıştı... Koncuk, akşam saatlerinde de ciddigazete.com'da yer alan haberi alıntılayarak şu ifadeleri kullandı: Zafer Partisi Genel Sekreterliği ve sözcülüğünden istifa etmem sebebiyle, bundan sonra yapacağım tüm açıklamalar şahsımı bağlar, Zafer Partisi Genel Merkezinin hiç bir sorumluluğu yoktur. Divan üyeliğinden istifa sebebim kısaca ekteki linkte açıklanmıştır.

UĞUR TARHAN'DAN AÇIKLAMA

Ülkücü camianın tanınan isimlerinden Avukat Uğur Tarhan, Başkanlık Divanı'ndaki değişimin belli olmasından sonra sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

Sayın Genel Başkanımızın takdiriyle, bugünden itibaren, partimizin hukuk işlerinden sorumlu genel başkan yardımcılığı görevini Burak Mengü arkadaşımız yürütecektir. Kendisine başarılar diler, partimiz için hayırlı olmasını niyaz ederim.

Adil Deniz