CiddiGazete- AKP döneminde hız kazanan FETÖ'nün askeri kurumlara sızma taktiği, Türkiye'ye 15 Temmuz hain darbe girişimini yaşattı.

15 Temmuz'un ardından sivil kurumlarda ve siyaset dünyasında kripto FETÖ'cüler faaliyetlerine kısmen devam ederken, fatura askeri okullara kesildi ve Kuleli Askeri Lisesi kapatıldı.

Rehabilite etmek yerine, kahraman subayların yetişmesinde ilk adım olan Kuleli Askeri Lisesi'nin kapatılması, tartışmaları da beraberinde getirdi.

İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın genel başkanı olduğu Zafer Partisi, kapatılan Kuleli Askeri Lisesi'nin yeniden açılacağını vurgulayan bir sosyal medya paylaşımı yaptı.

Zafer Partisi'nin Twitter hesabından yapılan ve sayfanın başına sabitlenen paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

- Cumhuriyetin 15. yılında Atasını hasta yatağında selamlayan Kuleli Askeri Lisesi öğrencileri, 100. yılında yeniden Atatürk'ü selamlayacak.

- Zafer Partisi iktidarında Kuleli Askeri Lisesi'ni açıp şanlı ordumuza yeniden kahraman subaylar yetiştireceğiz.

ÜMİT ÖZDAĞ HAL ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Öte yandan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği'ni ziyaret etti. Ankara Şube Başkanı Ceyhan Gündüz ve Toptancı Hal Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan'dan hal esnafının sorunlarını dinleyen Ümit Özdağ, Zafer Partisi'nin çözüm önerilerini paylaştı.