CiddiGazete- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT Haber’de ‘Ercan Gürses ile Ankara Gündemi’ programında sığınmacılar konusunda konuşurken Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ sosyal medya hesabından, "Soylu, ‘Özdağ, Soros taktikleri uyguluyor’ demiş. Soros taktiklerini kimin uyguladığını biliyoruz. Zafer Partisi, öğrenmesi gerekenleri Soros'tan değil, Toros'tan (Denktaş) ve onun temsil ettiği gelenekten öğrendi" mesajını paylaştı.

SOYLU’NUN SÖZLERİ

Program sunucusu Gürses, Özdağ'ın cevabını okumak istedi. Cevabı duymak istemeyen ve programı terk edeceğini söyleyen Soylu, Özdağ hakkında, "Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. İtibarımızı onun itibarıyla bir araya getirir miyiz? Haysiyetsiz adam. Bu adam hayvandan aşağı bir adamdır. Adam yerine koymam. Kendisi adam yerine girmeye çalışıyor. Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. Bu kadar açık. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir" ifadelerini kullandı.

ÖZDAĞ’IN MESAJI

Ümit Özdağ, Soylu’nun bu sözleri üzerine Twitter hesabından, "Süleyman, ben yarın saat 11.00’de tek başıma ve silahsız İç İşleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk Polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle. Kimin ne çocuğu olduğunu orada bütün Türk Milleti görecek” mesajını paylaştı.

ZAFER PARTİSİ'NDEN UYARI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın tartışması hem siyasi gündemi hem Ankara’yı hareketlendirdi. Ankara'da güvenlik önlemleri arttırılırken, parti üyeleri ve vatandaşlar Zafer Partisi Genel Merkezi önünde toplandı.

Zafer Partisi’nin resmi Twitter hesabından paylaşılan mesajda ise, “Büyük Türk Milleti, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ İçişleri Bakanlığı'na tek başına gidecektir. Hem partililerimizin hem de milletimizin bireysel veya gruplar halinde herhangi bir provokasyona neden olmamak İçişleri Bakanlığı önüne GİTMEMELERİ önemle rica olunur!” uyarısında bulunuldu.