CiddiGazete- Zafer Partisi'nden yapılan açıklamada, bugün sabah saatlerinde polis ekiplerinin parti genel merkezine gelerek, kaçak sığınmacılar aleyhine başlatılan imza kampanyası için "uyarı"da bulundukları belirtildi.

İmza kampanyasının engellenmek istendiği belirtilen açıklamada, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Divan Kurulu Üyeleri'nin buna tepki için bugün saat 17.00'de Güven Park'taki Zafer Partisi standına giderek imza sürecine destek verecekleri belirtildi.

Zafer Partisi'nden yapılan yazılı açıklama şöyle:

ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÜMİT ÖZDAĞ BİZZAT İMZA TOPLAYACAK

Zafer Partisi Genel Merkezi tarafından 29 Ekim 2021 tarihinde, Türkiye'de kayıtlı veya kayıtsız 5.3 milyon Suriyelinin vatanlarına dönmesi için Türk halkının iradesini ortaya koymak amacıyla başlatılan imza kampanyası Saray Rejimi tarafından engellenmeye çalışılmaktadır.

Türkiye, son 10 yıldaki açık kapı politikası sebebiyle dünyanın en fazla sığınmacı ve kaçak göçmenin durağı haline gelmiştir. Türkiye’nin demografik yapısını değiştiren, kaynaklarını tüketen, sokaklarını terörize eden, uyuşturucu kaçakçılığı, beyaz kadın ticareti yapan Suriyeli ve Afgan çetelerden Türk halkı artık bıkmıştır.

Son olarak ülkemizde, Türk halkının misafirperverliğiyle kaldıklarının bilincinde olmayan bazı Suriyeliler, Türk halkı ile bir sokak röportajına konu olan muz üzerinden alay etmiştir. Suriyelilerin ve diğerlerinin ülkelerine dönmeleri konusunda Türk halkının iradesini temsil eden Zafer Partisi bir imza kampanyası başlatmıştır.

Kampanyamız engellemelerle devam ederken 2 Kasım sabahı erken saatlerde Zafer Partisi’ne gelen 2 polis memuru partimizin önünde imza standı olup olmadığını kontrol etmiş, "Halkı kin ve nefret duygularıyla kışkırtmalara izin verilmeyeceğini" partinin güvenliğini sağlayan güvenlik görevlilerine söyleyerek ayrılmışlardır. Bu Zafer Partisi Genel Merkezi’ne düzenlenmiş bir polis baskınıdır, tarafımızca kabul edilmesi mümkün değildir.

Zafer Partisi Türk halkının iradesini TBMM'de temsil eden bir partidir. Çocuklarımızın Suriyeliler tarafından öldürülmesini engelleyemeyen Saray Rejimi, Zafer Partisinin imza kampanyasını engellemeye çalışmaktadır.

Bugün (02 Kasım), 17.00'de Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Divan Üyelerinden oluşan heyet Ankara Güvenpark'ta Zafer Partisi standına giderek imza toplama sürecine destek verecektir.

SON DAKİKA! ANKARA VALİLİĞİ'NDEN ZAFER PARTİSİ'NE YASAK

Öte yandan Ankara Valiliği, Zafer Partisi'nin bugün Güvenpark'ta yapacağı stant etkinliğine izin verilmeyeceğini duyurdu. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ciddigazete.com'a yaptığı açıklamada, etkinlik alanına gideceğini söyledi.

İşte Ankara Valiliği'nden Zafer Partisi'ne son dakikada gönderilen bildirim: