CiddiGazete- Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programına konuk olan Rasim Ozan Kütahyalı'dan bu kez İlker Başbuğ itirafı geldi.

Kütahyalı "Ben de çok ateşli, çok ihtilalci, çok sert davrandım. Kalp kırdım, gönül kırdım, insanları kırdım. O zamanlar İlker Başbuğ ile çok uğraştım. O uğraşmalarımdan pişman değilim. Ama hapislik bir durum kesinlikle yoktu; FETÖ kumpas kurdu" diye konuştu. ROK'un açıklamalarından satır başları şöyle:

"KEMAL KILIÇDAROĞLU ADAYDIR, HİÇBİR ŞÜPHE YOK"

- Kemal Kılıçdaroğlu adaydır, hiçbir şüphe yok. Aday olmama ihtimalini görmüyorum. Mühim olan, Kemal Bey ve Tayyip Bey arasındaki yarışın barışçıl olması.

- İkisi de çok tecrübeli. Seçimi Kemal Bey kazanırsa gayet güzel bir devir teslim töreni olur. Tayyip Bey ana muhalefet lideri olur. Ha, Tayyip Bey'in kılına da kimse dokunamaz. "Yargılanacaksınız" iddiaları tamamen sahtedir.

"KILIÇDAROĞLU ADAY OLDUĞUNDA BAŞKA ADAYLARIN ÖNEMİ YOK Kİ"

- Bir kere şu kesin, Kemal Bey aday olursa HDP aday göstermeyecek. Kemal Bey aday, bana göre alabilir. İstanbul ve Ankara'yı AK Parti kendi kendilerine mahvederek kaybetti.

- Kemal Bey'in aday olmaması gibi bir şey söz konusu değil, siyasi intihar olur.

- Mansur Yavaş aday olmaz. Son derece akıllı, uyanık bir adam ve bugünkü devlet ideolojisine birebir uyuyor. Kalifiye Türk sağcısı bir ekip o. Şu anki durumda Kemal Bey'e meydan okumayacağını bilirler.

- Ekrem Bey de istiyor ama bu koşullarda meydan okumaz. İnce gibi yeni bir parti kurmak gibi bir şey, Meral Akşener kendi aday olabilir mi, bilmiyorum. Erdoğan ve Kılıçdaroğlu aday olduğu zaman başka adayların önemi yok ki.

"KUDRET KÖSEOĞLU, BENİM TÜRK MEDYASINDA YAPTIKLARIMIN MİLYONDA BİRİ DEĞİLDİR"

- Ben 2008'de köşe yazarı olarak başladığımda siyasi amaçla da girdim, genç bir ihtilalci gibi. Benim Türk medyasında yaptıklarımın milyonda biri değildir "Kudret Köseoğlu."

- Esas olay Ertuğrul Özkök'tü. Onun dışında kimseye yapmadım bunu. Bu boks maçı gibi, maçını yaparsın ama bittiğinde de sarılırsın. Medya böyle bir şeydir.

"İLKER BAŞBUĞ İLE ÇOK UĞRAŞTIM, O UĞRAŞMALARIMDAN PİŞMAN DEĞİLİM"

- Ben de çok ateşli, çok ihtilalci, çok sert davrandım. Kalp kırdım, gönül kırdım, insanları kırdım. O zamanlar İlker Başbuğ ile çok uğraştım. O uğraşmalarımdan pişman değilim. Ama hapislik bir durum kesinlikle yoktu, FETÖ kumpas kurdu.