CiddiGazete- Tıp fakültesi 4. sınıf öğrencisiyken ara verdiği eğitimine 25 yıl sonra dönen, mezun olduktan sonra Mayıs 2020'de Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde göreve başlayan Acil Servis Hekimi Dr. Adnan Çetin (59), coronavirüs nedeniyle dün hayatını kaybetti.

Dr. Adnan Çetin, 2017 yılında ATV'de yayımlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılmıştı.

Dr. Adnan Çetin’in vefatı nedeniyle, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi sosyal medya hesaplarından, “Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanemizin özverili çalışanlarından Acil Servis Hekimlerimizden Dr. Adnan Çetin; 39 gündür mücadele verdiği Covid-19'a yenik düşerek Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.
Merhuma, Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabrı cemil niyaz ediyor, sağlık câmiamıza başsağlığı diliyoruz” mesajı paylaşıldı.

'HAYATI ZORLUKLARLA GEÇTİ'

Dr. Çetin'in kızı Afra Sevde Çetin babasıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Hayatı çok zorluklarla geçti. Tıp fakültesini bırakma evresinden sonra her türlü işi yaptı. 6 ay sadece doktorluk yapabildi. Covid-19 olduğunu İzmir'de öğrendi. Hafta sonu için İzmir'e gelmişti. Buraya geldiği gün semptomları başladığı için test yapıldı. Bir hafta evde kaldı. Hastanede yoğun bakımda yattı. Zaten çok uzun süredir de entübeydi, vefat etti. Salgın zamanı atandı, resmen oradaki insanlara yardım etmesi için Allah bu zamanı bekledi. Senelerdir mezun olmayı bekliyordu ve salgına denk geldi. Coronavirüs de onu bizden aldı."

Afra Sevde Çetin, dedesini de 3 ay önce covid-19 nedeniyle kaybettiklerini söyledi.

HİKAYESİNİ ANLATMIŞTI

Dr. Adnan Çetin, ara verdiği Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Bölümü’ne 25 yıl sonra geri dönme hikayesini, 2017 yılında ATV’de yayımlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı bilgi yarışmasına katılarak izleyicilerle paylaşmıştı.

Dr. Adnan Çetin anısına