CiddiGazete- Muğla’nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanan ünlü aktör Kadir İnanır, ambulansla Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

İki gündür doktor gözetiminde olan ve dün bir operasyon geçiren Kadir İnanır’ın hayat arkadaşı, sinema ve tiyatro oyuncusu Jülide Kural, sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

Jülide Kural’ın paylaştığı mesaj şöyle:

"Bildiğiniz gibi Kadir İnanır Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisine devam etmektedir. Hastalığın seyrinde yeni bir durumun gelişmesiyle, 21 Kasım Pazar günü gerçekleşen başarılı bir operasyonun ardından, rutin kontrollerin yapılabilmesi için yoğun bakım ünitesine alınmıştır. Ameliyat sonrası sağlık durumunda olumsuz herhangi bir durum saptanmamıştır.
Çok sevdiği halkının, onun yanında olduğunu kalbinden hissettiğine eminim. Zor bir durum ama Kadir İnanır hepinizin bildiği gibi bütün zorlukları aşacak güçte ve cesarettedir. Her zaman söylediği gibi bu ülkeye mutlaka büyük "BARIŞ" gelecek ve o günün sevincini hepimiz birlikte yaşayacağız. Saygılarımla..."