CiddiGazete- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesini, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesini ve Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesini ziyaret ettiğini belirtti.

Bakan Koca'nın paylaşımları şöyle:

- Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek hastalarımızla, nöbetçi hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarımızla bayramlaştık. Geceyi, görevi başında geçiren bütün kardeşlerimin ve sağlık camiasının Bayramı kutlu olsun.

- Çam ve Sakura Şehir Hastanesini ziyaret ederek hastalarımızla, nöbetçi hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarımızla bayramlaştık. Geceyi, görevi başında geçiren bütün kardeşlerimin ve sağlık camiasının Bayramı kutlu olsun.

- Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesini ziyaret ederek hastalarımızla, nöbetçi hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarımızla bayramlaştık. Geceyi, görevi başında geçiren bütün kardeşlerimin ve sağlık camiasının Bayramı kutlu olsun.

- Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesini ziyaret ederek hastalarımız, nöbetçi hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarımızla bayramlaştık. Geceyi görevi başında geçiren tüm kardeşlerimin ve sağlık camiasının Bayramı kutlu olsun.

- Sancaktepe E.A. Hastanesini ziyaret ederek hastalarımız, nöbetçi hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarımızla bayramlaştık. Geceyi görevi başında geçiren bütün kardeşlerimin ve sağlık camiasının Bayramı kutlu olsun.