CİDDİGAZETE

Ülkücülerin oylarına talip olan ve geçmiş yıllardaki husumetini perdelemek için PR çalışmalarını hızlandıran İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, bugün yeni bir hamleye daha imza attı.

Seçildiğinde ilk iş olarak, belediye kültür merkezindeki Samsun Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'nı tahliye eden Tok, beş yıl sonra Samsun Ülkü Ocakları'nın yeni binasının açılışını yaptı.

FOTOĞRAF: (Sağdan sola) Erdoğan Tok'un, ülkücü olduğu için belediyedeki işinden çıkardığı MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, Erdoğan Tok, Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Aslan Kösef.

MHP'Lİ BAŞKAN HAKKINI HELAL ETMEMİŞTİ!

Açılışta konuşma yapan Erdoğan Tok'u, belediyede çalışırken ülkücü olduğu için işten attığı MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir de alkışladı. İkram Erdemir, işten atıldığında, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Erdoğan Tok'a kendisinin ve çocuklarının haklarını helal etmediğini duyurmuştu.

Erdoğan Tok döneminde İlkadım Belediyesi'nde neredeyse hiç ülkücü çalışan kalmadı, kalanlar da meslekleriyle ilgili olmayan şubelerde kızak görevlere gönderildi.

Tok'un işten attığı ülkücü işçilerden biri, hayatına son vermişti.