CiddiGazete- Ahlak ve vicdan yoksunluğu, toplumun her kesimini sardı. Denizli'de polisin intihar etmesiyle ilgili soruşturmayı yürüten savcı, merhum polisin eşiyle ilişkiye girdi. Savcı, görüntüleri kaydettiği gibi, başka kişilere de gönderdi. Kadın, savcıdan davacı olunca tek vukuatın o olmadığı ortaya çıktı.

Odatv'den Toygun Atilla'nın "Savcının seks kasetleri arşivi: Meslekten uzaklaştırıldı" başlıklı yazısı şöyle:

Et kokarsa tuzlanır ya tuz kokarsa...

Son dönemde Türkiye'de en çok kullanılan atasözü bu kez Denizli'de hayat buldu. Cumhuriyet savcısı, intihar eden polis memurunun soruşturmasını yürütürken ilişkiye girdiği polisin eşinin görüntülerini kaydetmiş, bu da yetmiyormuş gibi dağıtmıştı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun başlattığı soruşturmada ise savcı Hakan Aşık'ın ilişki yaşadığı başka kadınların görüntülerini de kayıt altına aldığı, arşivlediği ortaya çıktı.

HSK, savcı Hakan Aşık, hakkında soruşturma tamamlanıncaya dek 3 ay meslekten men cezası verdi.

Şimdi gelin yargı skandalının başlangıcına gidelim...

Denizli Merkezefendi İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru D.G.Ö, 5 ve 8 yaşlarında iki çocuk babasıydı. Eşi N.Ö ile severek evlenmişti.

Ancak son zamanlarda araları çok da iyi değildi. Sık sık tartışıyorlardı.

Bu tartışmalardan biri polis memuru D.G.Ö'nün hayatına mal oldu.

26 Haziran 2021'deki o tartışmalarından sonra N.Ö evden çıkıp gittiğinde D.G.Ö, beylik tabancasını ateşleyerek intihar etti.

O gün Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı nöbetçi savcısı Hakan Aşık'tı. Polis memuru D.G.Ö'nün intihar ettiği evine gitti, incelemelerde bulundu.

Polis memurunun eşinin, meslektaşlarının, komşularının ifadesini aldı.

Soruşturma sırasında savcı Hakan Aşık ile intihar eden polis memurunun eşi N.Ö arasında duygusal bir ilişki gelişti. Birlikte olmaya başladılar.

Bir süre sonra ise savcı Hakan Aşık, ilişkilerinin görüntülerini gizlice kaydetmeye başlamıştı.

İkili arasındaki duygusal ilişki kötü gittiğinde ve N.Ö ayrılmak istediğini söylediğinde savcı Hakan Aşık'ın gizlice kaydettiği görüntülerin varlığı ortaya çıktı.

Tehdit ve şantajlar başladı.

Hatta N.Ö'nün uygunsuz görüntüleri savcı Hakan Aşık tarafından başka insanlara gönderildi.

N.Ö savcı Hakan Aşık'ı şikayet etti.

Hakimler ve Savcılar Kurulu soruşturma başlattı.

Ortaya çıkan tablo vahimdi.

Savcı Hakan Aşık'ın tabletinde bugüne kadar ilişkiye girdiği kadınlarla ilgili yaklaşık 1000 sayfalık veri vardı.

İnceleme sürdükçe olayın vehameti daha da büyüdü.

Savcı Hakan Aşık, ilişkiye girdiği sağlık personelini 112 başlığı ile, yaş aralığı 30-40 arasındaki kadınları 30'luklar kategorisi açarak kaydetmişti. İlişkiye girdiği kadınlara ait yüzlerce fotoğraf ve video vardı.

Bu delillerin ortaya çıkmasının ardından HSK, savcı Hakan Aşık hakkındaki soruşturma tamamlanana dek 3 ay süre ile meslekten uzaklaştırılmasına karar verdi.

Et kokarsa tuzlanır ya tuz kokarsa...