CiddiGazete- Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu, Mayıs ayı itibariyle Türk siyasetinde büyük bir dönüşüm beklediğini söyledi.

AKP'nin bu değişimden endişelendiğini vurgulayan Azmi Karamahmutoğlu, "Zafer Partisi'nin yürütmüş olduğu kampanya, 21 yıllık iktidarın sahibi olan ve hazineden, kamu kaynaklarından geçinen, milletin sırtına kene gibi yapışmış olan asalak kadroların bacaklarını titretmekte. Çünkü hem halk hem aydınlar hem Türk siyaseti biliyor ki Türk milliyetçiliği siyasal düşüncesinin iktidar zamanı çoktan gelmiştir ve geçmektedir" diye konuştu.

Zafer Partisi'nin Eskişehir mitinginde konuşan Karamahmutoğlu, genel seçimlerdeki muhalefet ittifakına gönderme yaparak şöyle dedi:

İyi Parti kurultayında Kodaz sürprizi İyi Parti kurultayında Kodaz sürprizi

- Çünkü henüz daha parmaklarımızın arasından kayıp yitirilmesi birkaç ay önceyken, yani iktidarın bu 21 yıllık harabe düzenini değiştirebilecekken son genel seçimlerde Türk milliyetçilerinin iktidar olma, iktidar ortağı olma fırsatını kaçırdık.

- Şimdi bu yerel yönetimler seçimi, bunun için yeni bir fırsat sunuyor bize.

- Mahalli idareler bildiğiniz gibi merkezî hükümetin gücünün dağıtılmasıdır. Bu bu paylaşım ev sahibinin işine gelmez.

- Bu sebeple devletin başı olmakla birlikte ne yazık ki yerel yönetimler seçim kampanyasının içinde bir aktör olarak kendisini sahneye atmaktan geri durmuyor.

- Fakat su akacak, yolunu bulacak.

BAŞARISIZ GENEL BAŞKANLAR GİDECEK

Türk siyasetinin 31 Mart'taki yerel seçimlerin ardından büyük bir değişim yaşanacağını vurgulayan Azmi Karamahmutoğlu şu ifadeleri kullandı:

- Türk milliyetçilerinin iktidarı 31 Mart seçimlerinden sonra açılacak olan yeni bir sayfayla, Mayıs ayı ile birlikte Türk siyasetinde bir canlanma, bir dalgalanma olacak.

- Yeni siyasal aktörler, yeni siyasal partiler, başarısız genel başkanların yerini yeni genel başkanlarla değiştirmesi gibi yeni umutlar belirecek.

- Bunu söylediğim için Ankara'daki hazineden, kamu kaynaklarından geçinen asalaklar pek bir ürkmüşler. Ürksünler.

- Çünkü bu sözünü ettiğim Mayıs ayı ile birlikte başlayacak olan yeni siyasetin zaten işaret fişeğini Zafer Partisi çoktan yaktı.

- O işaret fişeği Türk semalarını aydınlatmakta. Zafer Partisi gibi yeni yeni işaret fişekleri de gelecek ve Zafer Partisi önderliğinde Atatürkçüler, Türkçüler, Türk milliyetçileri elinden alınmış, çalınmış, aşındırılmış yıpratılmış bulunan Türk devletini Türk milletine geri kazandıracak.