CiddiGazete- Şarkıcı Melek Mosso’nun 3 Haziran'da Isparta’da konser vereceği duyurulmuştu.

Isparta Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı, "inanç ve geleneklere uymadığı" gerekçesiyle Melek Mosso'nun Isparta'da konser vermesine karşı çıkmıştı.

Bunun üzerine Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Melek Mosso'nun yer almadığı festival afişini paylaşmış, Mosso'nun yerine Seda Sayan'ın konser vereceği açıklanmıştı. Aynı çevreler, Seda Sayan ismine itiraz etmemişti.

Seda Sayan, hava muhalefeti nedeniyle Isparta konserine gidemediğini duyurdu. Sayan, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Çok sevgili Isparta halkı, hava muhalefetinden dolayı alandan döndüm, uçaklar kalkmadığı için. İnşallah, saygıdeğer başkanımızın belirleyeceği önümüzdeki tarihlerde tekrar sizinle buluşmak ümidiyle..." ifadelerini kullandı.

Dün akşamki konserde Erkan Güleryüz ve Niran Ünsal sahne aldı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, "Buraya gelen vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Yağmur ve soğuk demeden buraya geldiniz, harikasınız. Erkan kardeşimize ve ekibine de teşekkür ediyoruz. Bugün aslında farklı bir sanatçımız bizimle olacaktı ancak hava şartlarındaki olumsuzluklardan dolayı ertelendi. Ertelendiği zaman konser yapmamıza bir engel var mıydı, yoktu. Erkan kardeşimizi aradık. Antalya'dan aracına bindi ve geldi. Bugün bizlerle bir arada oldu. Hava şartları nedeniyle yaşanan olumsuzluktan sonra Niran hanım da ekibiyle hemen koştu, geldi. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz. Yarın da kendisiyle beraber olacağız. Fedakarlığından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.