CiddiGazete- 15 Temmuz’daki darbe girişiminde eski eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u kaybeden Gelecek Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Nihal Olçok, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’e, “Benim vekaletimi kabul eder misiniz bilmiyorum ama ben de bana yaşatılanlar için vekalet vermek istiyorum size. Ben başa çıkamadım, yorgunum... Hem de göründüğümden çok daha fazla” diye seslenmişti.

Sedat Peker, Nihal Olçok’un “vekaletini kabul ettiğini Deli Çavuş” adlı Twitter hesabından açıkladı.

Peker, Deli Çavuş hesabından paylaştığı mesajlarda şunları söyledi:

1-)Sn. @NihalOlcok hanımefendi tweetinizde yazmış olduğunuz çok değerli sözlere geç cevap yazdığım için lütfen hakkınızı helal ediniz. Çevremdekiler beni hazır cevap ve pratik zekalı bir insan olarak kabul ederler. Ancak sözlerinizin manevi yükü o kadar ağırdı ki şu ana…

2-)…kadar düşünmek zorunda kaldım. Ben Kafkas asıllı Karadenizli bir Türk ailesinin çocuğuyum. Bizim kültürümüzde şehit aileleri devlet başkanından bile önce gelir. Sizin yorgun olduğunuzu anlatan satırları okumak inanın ki beni çok yordu (ne kadar empati yapsam da sizin…

3-)…hissettiklerinizi anlayamam.). Vekaletinizi şerefle kabul ediyorum. Eğer ki bu ağır yükün altından gelecek zamanlarda kalkamazsam, başarılı olamazsam beni lütfen kınamayın. Ancak elimden gelen her şeyi yapacağıma lütfen inanın ( SÖZ NAMUS ).

NİHAL OLÇOK’UN MESAJI

Nihal Olçok, Twitter’dan paylaştığı mesajda, “Şimdi bu hesaba değil ama bu sözlerin sahibi @sedat_peker sesleniyorum: Benim vekaletimi kabul eder misiniz bilmiyorum ama ben de bana yaşatılanlar için vekalet vermek istiyorum size. Ben başa çıkamadım, yorgunum… Hem de göründüğümden çok daha fazla” ifadelerini kullanmıştı.