CiddiGazete- Emre Olur'un Arnavutluk'tan Türkiye'ye getirilmesinin ardından organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in de Birleşik Arap Emirlikleri'nde devlet dairesine çağırıldığı ortaya çıkmıştı.

Gazeteci Erk Acarer'in aktardığına göre bir paylaşım yapması halinde Peker'in iadesi gündeme gelebilir. Türkiye'ye getirilme ihtimaline karşı Sedat Peker'in de bir vasiyet hazırladığı konuşuluyor.

ERK ACARER, PEKER'İN YAKINLARIYLA GÖRÜŞTÜ

Gazeteci Acarer, Sedat Peker'in yakın çevresi ile yaptığı görüşmelerden aldığı bilgileri anlattı. Erk Acarer'e göre Türkiye'ye gönderilen Emre Olur gibi Sedat Peker de Birleşik Arap Emirlikleri'nde görüşmek için devlet dairesine çağırıldı. Memurlar uzun zamandır görüşme için Sedat Peker'in Dubai'deki evine gidiyordu. Peker görüşmede, Süleyman Soylu'nun Emre Olur ile ilgili attığı "Bir soysuzu daha yakaladık" paylaşımını gösterdi ve görüşmede "Beni bu şekilde tehdit ediyorlar" dedi.

Erk Acarer'e göre Sedat Peker sosyal medyada bir paylaşım daha yaparsa iadesi bile gündeme gelebilir.

VASİYETİ HAZIR İDDİASI

Acarer açıklamasında, Sedat Peker'in bir vasiyet yazdığını söyledi ve Sedat Peker'in "ölüme hazırlıklıyım" dediğini aktardı. Peker'in mal varlığı kalmadığı için kimseye bir şey bırakamayacağını söylediğini anlattı. Acarer'e göre Sedat Peker vasiyetinde seçimlere de değindi. Sedat Peker vasiyetinde AKP'nin insanları sokağa çekmeye çalışacağını savundu. "Oyuna gelmeyin" diyen Sedat Peker, oy verilme işlemleri bitene kadar eve dönülmemesi gerektiğini belirtti. Sedat Peker, başına bir şey gelmez ise seçime iki ay elindeki bilgileri toplumla buluşturacağını söyledi.