CiddiGazete- Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu hakkındaki iddialarına bir yenisini ekledi. Sedat Peker'in 'basın danışmanı' olarak bilinen Emre Olur’un hesabından paylaşılan mesajda, Zehra Taşkesenlioğlu'nun hastaneye kaldırıldığı ve sağlık sorunlarından dolayı partiden “affını isteyeceği” ileri sürüldü.

Emre Olur’un söz konusu mesajı şöyle:

“Hastaneye kaldırıldığınız söyleniyor, sağlık sorunlarınızdan dolayı partiden affınızı isteyecekmişsiniz(!) Durum nedir? @Ztaskesenlioglu.”

NE OLMUŞTU?

Sedat Peker, Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) eski Başkanı Ali Fuat Tașkesenlioğlu, AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) üyesi Salih Orakcı'nın rüşvet aldığını iddia etti.

Sedat Peker’in iddialarına göre, Ali Fuat Taşkesenlioğlu, kendisine bir sorun nedeniyle başvuran Marka Yatırım Holding’in sahibi Mine Tozlu Sineren’i Zehra Taşkesenlioğlu’na yönlendirdi.

Zehra Taşkesenlioğlu da Mine Tozlu’yu ‘Way Out’ adlı bir finansal danışmanlık şirketine yönlendirdi.

Sedat Peker, burada Mine Tozlu'dan 12 milyon lira danışmanlık adı altında “rüşvet” istendiğini öne sürdü ve belge paylaştı.

Mine Tozlu Sineren’in ödemeyi reddettiğini belirten Peker, daha sonra Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu’nun Mine Tozlu Sineren’e ulaşarak söz konusu danışmanlık şirketinde bir araya geldiklerini ifade etti.

Mine Tozlu Sineren, dün katıldığı Halk TV yayınında Sedat Peker’in iddialarının doğru olduğunu söyledi.

PEKER VİDEO PAYLAŞTI

Öte yandan Sedat Peker, kendisiyle bağlantılı “Deli Çavuş” isimli Twitter hesabından, “ben telefonla birkaç kez görüştüm. O da öldürüleceğini düşünüyor. Hatta eşi olan Ak partinin Erzurum milletvekili zehra taşkesenoğlunun evde otururlarken kendisine bıçakla saldırarak kısmen yaraladığı olaydan sonraki gizlice çekmiş olduğu görüntüleri bana yolladı” mesajı paylaştı.

Peker, AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile boşanma aşamasında olan Prof. Dr. Ünsal Ban'a "Hayatını kurtarmak için yapıyorum" diye seslenerek söz konusu videoyu yayımladı.