CiddiGazete- Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, TELE 1'de katıldığı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ekonomik krizin sebeplerini açıklayan Özdağ, "128 milyar doları ve 6-7 yerden maaş alanları unutturmamalıyız" diyerek, krizin sebebi olarak iktidarı işaret etti.

"PARLAMENTER SİSTEM TARTIŞMASINI NİHAYETE ERDİ"

Özdağ, 6 partinin güçlendirilmiş parlamenter sistem tartışmasını nihayete erdirdiğini de söyleyerek bu hafta içerisinde kamuoyu ile paylaşmak için bir kitapçık yayınlayacağını da duyurdu. Özdağ ayrıca yayınlanacak kitapçıkta cumhurbaşkanı nasıl seçilecek, güçlendirilmiş parlamenter sistemde kuvvetler ayrılığı nasıl oluşacak sorularının da yanıtlanacağını açıkladı.

Özdağ, açıklamasının devamında yayınlanacak kitapçıkta parlamenter sistemde nasıl bir ekonomik modelin izleneceği de anlatılacağını bildirdi.

"ERDOĞAN İLE BAHÇELİ GÖRÜŞMESİNDEN ERKEN SEÇİM TARİHİ ÇIKTI"

Selçuk Özdağ, erken seçim tartışmaları konusunda önemli bir iddia da ortaya attı. Özdağ, "Geçen aylarda Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli'nin görüşmesinde 19 Haziran’da seçim kararı aldılar. Benim tahminimce ve aldığımız duyumlarca da bu şekilde. Türkiye’de bir baskın seçim olacak" ifadelerini kullandı.