CiddiGazete- Süper Lig 32. haftasında Galatasaray'ı 3-1 yenen Beşiktaş’ta, teknik direktör Şenol Güneş maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Maçın ilk 20 dakikasında istedikleri oyunu sergileyemediklerini söyleyen Güneş, sonrasında savaştıklarını ve galibiyete ulaştıklarını belirtti. Hak ettikleri bir galibiyet elde ettiklerini söyleyen deneyimli teknik adam, takımın oyun seviyesini yukarıya taşıdığını ancak halen yeterli düzeye gelemediklerini ifade etti.

Öte yandan, maç içerisinde bir ara Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile yaşadıkları gerilime de değinen Güneş, "Oyunda bazen kendini kaybedebiliyor" dedi.

Şenol Güneş’in maç sonu açıklamalarından satır başları şöyle:

- Muhteşem bir ambiyans vardı. Hava da güzeldi. Bütün taraftarlar kazanmayı, iyi oyunu bekliyordu. Rakibimizde üst kalite oyuncular var. Çok istekliydik.

- Önde baskı yapmamıza rağmen çıkarken çok top kaybı yaptık. İlk 20 dakika istediğimiz oyunu sergileyemedik. Pozisyonlar bulduk, goller bulduk, savaştık, yediğimiz golden sonra oyuna da hakim olduk.

- Kazandığımız topları iyi kullandık. Skoru aldıktan sonra taraftar da devreye girince coşkulu bir ambiyans oldu. Hak ettiğimiz sonucu elde ettik, daha fazla gol de bulabilirdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum.

"IŞIK GÖRÜLDÜ, YETERLİ DEĞİL"

- İkinci yarı 6 kart gördük. Ne kadar doğru yanlış bilemiyorum ama 6 sarı kartla çıktık, 3 puan aldık. Moralimiz de düzeldi.

- Taraftar, oyuncu bütünleşmesini gördük. Işık görüldü, yeterli değil. Önce neredeyiz, nereye gideceğimizi tahlil etmemiz gerekiyor. Bu kadronun gelişerek devam etmesi gerek.

- Bir tık daha üzerine çıktıklarını gördüm. Bu maç bitti, haftaya da Antalyaspor’la oynayacağız. Bitmeyecek yani. Demek ki oynayabiliyoruz, eksikleri gidermemiz lazım.

"SİZİ BİRİ SEVİYORSA..."

- Ben geldiğim ilk gün tabloyu gördüm, bugün de gördüm. Beni sevmeseler bile herkes için bir şey yapmaya çalışıyorum. Sizi biri seviyorsa, o size bir adım atıyorsa sizin birkaç adım atmanız gerekiyor. Çocukluğumda bunu gördüm. Bugünlere böyle geldik. Oyuncular da mutlu. O zaman daha çok emek vermek gerekiyor.

"OKAN BURUK BAZEN KENDİNİ KAYBEDİYOR"

- Bir oyuncumuzun el hareketi vardı. Okan hoca da 4. hakeme neden sarı kart göstermediğini söyledi. Oyunda bazen kendini kaybedebiliyor. Oyuncularına haklı olarak sahip çıkacak.

- "Sakin ol sen de aynı hareketi yaptın" dedim. O da bana çizgiyi geçtiğimi söyledi. Ben de "Çizgiyi sana yardımcı olmak için terk ettim" dedim.

- Anladım ki gerginlik yapacak. Uzaklaştım oradan. Severim. İşini iyi yapıyor. Allah yolunu açık etsin. Başarılar diliyorum.