CiddiGazete- Beşiktaş, Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında 4-0 geriye düştükten sonra Adana Demirspor'a 4-2 mağlup oldu.

Maçın ardından değerlendirme yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, mağlubiyet nedeniyle kızgın olduğunu belirterek, "Kötü bir sonuç aldık. Böyle bir mağlubiyet bizim adımıza utanç verici" dedi.

Rakibini direncini kıramadıklarını belirten Şenol Güneş, şu ifadeleri kullandı:

- Aldığımız sonuç kötü bir sonuç. Kızgınım, 4 gollük bir mağlubiyet bizim adımıza utanç verici. Uzaktan yediğimiz iki gol olabilir ama ne olursa olsun etkili olabilirdik.

- Rakibin direnci arttı. Bunun çekinceleri vardı. Motivasyon yoktu. Rakibin kontralarına cevap veremedik. Bizim için kötü bir akşamdı.

"DEPLASMANDA 2 MAÇTIR YUMUŞAK KALDIK"

- Maalesef deplasmanda iki maçtır yumuşak kaldık. Rakibin çıkışlarına cevap veremedik. Oyun disiplininden kopmalar vardı. Bireysel oynamalar çoğuldu.

Fenerbahçe yarışı bırakmadı Fenerbahçe yarışı bırakmadı

- Buna rağmen netice değişebilirdi. Aynı hataları yaptık. Aynı pozisyonlarda golleri yedik.

"KAYBEDİNCE TARAFTAR TEPKİ GÖSTERİR"

- Yönetim ile ilgili bir sorunumuz yok. Taraftar kaybedince tepki gösterir. Ancak bütün sorumluluk şu anda benim üstümde.

- Yönetim transferleri yaptı ve bitirdi. Sahada sorumluluk bende. Bütün çalışanlarımız ve oyuncularımız yönetimden memnun.