CiddiGazete- Sığınmacı krizini ele alan ve Türkiye’nin hayali geleceğini anlatan “Sessiz İstila” adlı kısa film serisinin üçüncüsü yayınlandı.

BACHA BAZİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın finanse ettiği, yapımcılığını Hande Karasu’nun üstlendiği “Sessiz İstila 3” filminde Afganistan’da ve Pakistan’ın bazı bölgelerinde pedofili içeren geniş bir yelpazedeki faaliyetler için kullanılan bir kaba terim olan “Bacha Bazi”ye dikkat çekiyor.

İNSANLIK SUÇU

Hande Karacasu, sosyal medya hesabından paylaştığı, “Afganistan’da ve Pakistan’ın bazı bölgelerinde işlenen bir insanlık suçu “Bacha Bazi”. Afgan ve Pakistanlı çocukların kaderi göç yoluyla Türk çocukların da kaderi olmasın. Bir çocuğun gözünden cinsel istismar dünyasını görün” mesajı ile “Sessiz İstila 3”ün yayına girdiğini duyurdu.

ÇOCUKLARIMIZI KORUYUN

Hande Karasu’nun mesajını alıntılayan Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ ise, “13 milyon sığınmacı ve kaçağın gerçekleştirdiği sessiz istilanın bir başka boyutu. Kanınız donarak izleyeceksiniz. Ülkenizi ve çocuklarımızı koruyun” mesajını paylaştı.