Giresunspor ile Adana Demirspor karşı karşıya gelirken, Adana Demirspor'dan Sezer Özmen talihsiz bir an yaşadı. Tecrübeli savunma oyuncusu Sezer Özmen'in bir pozisyon sonrası ayağı kırıldı. Adana Demirsporlu oyuncu Sezer Özmen'in Giresunspor maçında ayağı kırıldı. Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında Akın Çorap Giresunspor sahasında Adana Demirspor’u konuk ederken büyük bir talihsizlik yaşandı.

Maçın 18. dakikasında Adana Demirsporlu futbolcu Sezer Özmen'in Almeida ile girdiği mücadelede ayağı kırıldı. Saha içinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sezer ambulans ile hastaneye sevk edildi. 

Öte yandan Adana Demirspor, Giresunspor'u ilk yarıda attığı iki golle 2-0 mağlup etti. Adana ekibine galibiyeti getiren golleri 31. dakikada Mendy, 45+5. dakikada da Tambe attı. Karşılaşmanın 57. dakikasında Giresunspor, Çağlar Birinci ile penaltıdan yararlanamadı. Günün diğer maçında ise küme düşmesi kesinleşen Gaziantepspor, sahasında Samsunspor'u 2-1, Denizlispor da evinde Erzurumspor'u 2-1 mağlup etti.