CiddiGazete- Muharrem İnce, cumhurbaşkanı adaylığından çekildi. Sinan Oğan'ın da çekileceği yönündeki iddialar doğru çıkmadı.

Bu gelişmeler yaşanırken, Sinan Oğan'ın Antalya mitingini iptal etmesi, siyaset dünyasını karıştırdı. Oğan, Antalya mitinginin neden iptal edildiğini sosyal medya hesabından açıkladı. Sinan Oğan, provokasyon duyumları üzerine seçimin son günü bir olay yaşanmaması için programı iptal ettiklerini söyledi. Oğan'ın paylaşımı şöyle:

Türk milletinin aziz evlatları, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Son günlerde bize dönük artan provokasyon duyumları üzerine seçimin son günü herhangi bir olay yaşamak istemedik. O sebeple de bu akşam İstanbul'dayım. Haber Türk Tv'de. Yarın Ankara'da olacağım. Bize katılımlar bekliyoruz. Ankara'da olacağız. Lütfen bizim dışımızdaki hiçbir açıklamaya itibar etmeyiniz.

BİR AÇIKLAMA DA ÜMİT ÖZDAĞ'DAN

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da gelişmeler üzerine yaptığı paylaşımda şöyle dedi:

"Sinan Oğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiği iddiaları yalandan ibarettir. Zafer Partisi ve Sinan Oğan Türk halkının Yeşil Sol ile HÜDA-PAR arasına sıkışmasına izin vermeyecektir. Zafer yakın, meşaleleri yakın."