CiddiGazete- Eşi Benan Saraç'tan şiddet gördüğü ve aile içi cinsel istismar başta olmak üzere hakkında birçok iddia bulunan Dr. Ender Saraç, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Ender Saraç hakkında başka bir erkekle cinsel ilişki yaşadığı ve aile içi cinsel istismar görüntüleri paylaşılmıştı.

Saraç, hakkındaki iddialara ilişkin sosyal medyadan kısa bir açıklama yaptı. Saraç, "Allah kuru iftiradan saklasın" diye yazdı.

Yaralı astsubay şehit oldu Yaralı astsubay şehit oldu

"HUKUKİ YOLLARA BAŞVURACAĞIZ"

Ender Saraç ile görüşen gazeteci Fatma Karaağaç ise Ender Saraç'ın eşi ile ilgili yaşadığı sorunlar nedeniyle kendisine iftara atıldığını söyledi.

Ender Saraç hakkındaki haberlerle ilgili şöyle dedi: "İğrenç bir iddia tabii ki yalan. Kesinlikle redederim. Boşanma sürecinde annesinin konuşma yasağı olduğu için maalesef çocuğu böyle bir şeye alet ediyor. Yarın hukuki yollara başvuracağız. Bu iftiraya karşı gerekli tavrımızı alacağız değil böyle bir şey yapmak düşüncesi dahi büyük sapıklık. Cevap vermeye değmez. Yazık. Hayatım boyunca ben çocuk tacizlerine karşı mücadele ettim."

TEPKİ YAĞDI

Barbaros Şansal, Ender Saraç'ın "Allah kuru iftiradan saklasın" paylaşımının altına "Ama görüntüler ıslak" diye yazdı.

SOSYAL MEDYADAKİ DİĞER TEPKİLER ŞÖYLE:

- Allah demiş dağılın.

- Umre ne zaman?

- Madem iftira, neden hukuk değil de Allah?

- Umre fotoğrafı ve Türk bayrağı fotoğrafı gelir mi sizden?

- Bayrak, Umre, Devlet.

- Böyle bir iftira bana atılsa yeri yerinden oynatırdım şahsen! Önce gerçekten inanmamıştım ama bu saçma sapan tepkinizi görünce vah ki ne vah diyorum! Toprak kabul etmeyecek seni...

- Allah'ı daha büyük harfle yazsan belki ikna olurduk.

- Ezanlarımızı susturamayacaklar.

- Bu kuru bir iftira ise ortalığı ayağa kaldırman gerekir. Masum insanların temel güdüsüdür bu. Aksini ispat edersin, delirirsin, elin ayağın titrer ama kendini kanıtlayana kadar yırtınırsın. Siz dua edip çekildiniz . Enteresan. Umarım masumsunuzdur. Bu bizi ancak mutlu eder.

- Kiminle ne yaşadığınız kimseyi ilgilendirmez. Çocuğunuzun okuldaki tutanağı gerçekse ki bu çok yakında çıkar ortaya. O zaman bizleri de ilgilendirir ve en ağır cezayı almanız için elimizden geleni yaparız.