CiddiGazete- Süper Lig'de ilk şampiyonluğunu Trabzonspor'a 38 yıl sonra zaferi getirerek yaşayan teknik direktör Abdullah Avcı, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Şu anda ne yaşıyorum gerçekten bilmiyorum. Yarın belki tam olarak ne hissettiğimi kavrayabileceğim" diyen Avcı, "Geçen sezon son maçta, Gençlerbirliği maçından sonra soyunma odasında Beşiktaş şampiyonluğa seviniyordu. Beşiktaş'ın şampiyonluğunu izlerken baktım, 'Ben de geçen sene oradaydım' dedim. Sonrasında 'Biz de şampiyonluğa oynayacağız' dedim. Bu kayıtlarda var. Lig başladı 'Trabzonspor şampiyonluğa oynar' dediler. 'Hayır, Trabzonspor şampiyon olacak' dedim.

O günden beri çalışarak, üstüne koyarak devam ediyoruz. Ligin en zor rakibiyle oynadık bugün" ifadelerini kullandı.

"SAYGI İÇİNDE DEVAM EDELİM"

Abdullah Avcı, "İyi ki Trabzonspor var dedirtmek istiyoruz dedik. Bugün yarıştığımız takımlar, Trabzonspor'a saygı gösterdi. Ali Koç, Burak Elmas, Ahmet Nur Çebi; Trabzonspor'un oyununa ve emeğine saygı gösterdi. Bu rekabet devam edecek. Bu saygı içinde devam edelim" diye konuştu.

Bunu devam ettirmek istediklerini vurgulayan Abdullah Avcı, "Bugün biz olduk. Bunu devam ettirmek isteyeceğiz. Ahmet Ağaoğlu'na, yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Büyük bir teşekkür Ertuğrul Doğan'a... Gerçek bir Trabzonspor taraftarı. Bana ve ekibime sağladığı ortam için ona ayrı bir parantez açıyorum."

FUTBOLCULAR CANLI YAYINI BASTI!

Avcı, canlı yayında bu değerlendirmeli yaparken ilginç anlar yaşandı. Bordo-mavili futbolcular, ellerinde su şişeleriyle, yayını adeta bastı. Teknik direktör Avcı, röportaj yaşarken bir anda ortaya çıkan futbolcuların ellerinde su şişelerini görünce şaşkınlığını gizleyemedi.