CiddiGazete- Adana Demirspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan Ömer Şişmanoğlu ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı, Demirspor taraftarı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Ömer Şişmanoğlu, geçen sezon paylaştığı video nedeniyle Adana Demirspor yöneticileri ve taraftarından af dilese de taraftarın gönlünü alamadı. Sosyal medyada Ömer'i istemediklerini vurgulayan taraftarlar, Başkan Murat Sancak'a yoğun tepki gösterdiler.

"KENDİ CEBİMDEN ÖDEME YAPACAĞIM"

Bu tepkilerin ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Twitter'dan anket yapacağını açıkladı ve "Ömer Şişmanoğlu transferini yapmamın tek bir sebebi; şampiyonluk yolunda desteği ve katkısı olacağına inandığım içindi. Görüyorum bazı yerlere çekilmeye çalışılıyor, şimdi Adana Demirspor sitesinde anket yaptıracam. Anket 2 saat sürecek sonuç istenmiyor diye çıkarsa, ben Ömer Şişmanoğlu'ndan özür dileyip, ona takım bulacağım ve kendi cebimden ödeme yaparak, maddi mağduriyetini gidereceğim." ifadelerini kullandı.

"ANKETE GEREK YOK, GELMEYECEK"

"Taraftarlar, Sancak'a anket istemediklerini ve bu transfere karşı olduklarını vurguladılar. Tepkiler sonucu açıklama yapan Başkan Sancak, "Peki, hay hay ankete gerek yok, gelmeyecek." sözleriyle transferinden vazgeçildiğini açıkladı.

GÖREVİNİ BIRAKACAĞINI AÇIKLADI

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Ömer Şişmanoğlu transferine gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabından görevi bırakacağını açıkladı!