Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 2017-2018 sezonundaki son maçında Demir Grup Sivasspor'u konuk etti.

Geride kalan 2 sezonda şampiyon olan ancak 2017-2018'de umduğunu bulamayan siyah-beyazlı ekip, rakibiyle Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 33. haftadaki Osmanlıspor karşılaşmasına göre sezonun son mücadelesinde takımda tek değişiklik yaptı.

Osmanlıspor maçında ilk 11'de oynayan Gökhan Gönül, sakatlığı nedeniyle 34. hafta mücadelesinde kadroda yer almadı. Bu oyuncunun yerine Demir Grup Sivasspor karşısında Adriano Correia ilk 11'de şans buldu.

7 oyuncusundan yoksun çıktı

Siyah-beyazlı ekip, sezonun son karşılaşmasında taraftarlarının önüne 7 oyuncusundan yoksun çıktı.

Gökhan Gönül'ün yanı sıra Caner Erkin, Pepe, Atiba Hutchinson ve Alvaro Negredo, sakatlıklardan dolayı kadroda yer alamadı. Osmanlıspor maçı öncesi izin alan ve ülkesi Portekiz'e giden Ricardo Quaresma ile Çin'e transfer olan Dusko Tosic de kadroda bulunmadı.

Beşiktaşlı taraftarlar, sezonun son karşılaşmasına fazla ilgi göstermedi ve tribünlerde büyük boşlukların olduğu görüldü.

FIFA Dünya Kupası Finalleri'nde maç yöneten ilk Türk hakemi olan ve hafta içinde vefat eden Doğan Babacan için karşılaşma öncesi saygı duruşu yapıldı.