Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, uzun süre unutulmayacak bir jeste imza attı. Koç, 3-2 yenildikleri karşılaşmadan sonra Kayserispor'un soyunma odasına gitti. Rakip takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'dan başlayarak Kayserisporlu futbolcuların tek tek ellerini sıkan Ali Koç, rakip takımı sergilediği mücadele için tebrik etti.

"Ali Koç'u çok seviyorum"

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'u çok sevdiğini ve başarılı olmasını istediğini söyledi.

Koç'un başkan olmasının ardından Türk futbolunda barış ortamının sağlandığını aktaran sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, "Ali Koç başkan Türk futboluna farklı bir bakış açısı getirdi. Onun gelişiyle bir huzur ortamı sağlandı. Kendisini çok seviyorum ve başarılı olmasını çok istiyorum. İnşallah bundan sonraki karşılaşmalarında onun mutlu olacağı, yüzünün güleceği bir ortam oluşur. Bundan sonraki süreçte Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum. Kendisi maçtan sonra gelip büyük bir centilmenlik örneği göstererek bizi tebrik etti" şeklinde görüş belirtti.