CiddiGazete- Son iki maçını kazanarak çıkışa geçen Galatasaray, Sivasspor'a takıldı. Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u konuk eden sarı-kırmızılılar sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı ve lig tarihinde ilk kez rakibine evinde kaybetti.

Mücadelede gol perdesini Galatasaray açtı: 10. dakikadaki organize atakta Emre Kılınç'ın pasında altıpasta vuruşunu yapan Gomis skoru 1-0'a getirdi.

Sivasspor 44. dakikada beraberliği yakaladı: Uğur Çiftçi'nin ortasında iyi yükselen Yatabare ilk yarının sonucunu söyledi: 1-1

Konuk ekip ikinci yarıya da hızlı başladı. Kullanılan serbest vuruşta oluşan karambolde topu önünde bulan Ulvestad, Sivasspor'u öne geçirdi.

Galatasaray, Kerem'in yerde kalması sonrasında 58. dakikada penaltı kazandı. Hata yapmayan Gomis hem kendisinin hem de takımının 2. golünü attı.

Sivasspor'da Ahmet Oğuz, 64. dakikada uzak mesafeden düzgün bir vuruşla harika bir gol kaydetti ve Sivasspor'u yeniden öne geçirdi.

Sarı-kırmızılılar son dakikalarda Halil ve kalesinden gelen Muslera ile gole yaklaşsa da skoru değiştiremedi ve maç Sivasspor'un 3-2'lik üstünlüğüyle noktalandı.

EVİNDE 4 MAÇ SONRA KAYBETTİ

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında 4 maç sonra yenildi. Sarı-kırmızılı takım, Nef Stadı'nda yapılan son 4 müsabakada Çaykur Rizespor, Beşiktaş, Fatih Karagümrük ve Yeni Malatyaspor'u mağlup etmişti.