CiddiGazete- Galatasaray, Süper Lig'in 20. haftasında konuk ettiği Giresunspor'a 1-0 mağlup oldu.

Karadeniz ekibi, Shapi Süleymanov'un 11. dakikada kaydettiği golle adeta altın buldu. Bu sezon ligde 13. maçında puan kaybı yaşayan Galatasaray'ın mağlubiyet sayısı 7'ye çıktı.

Bu sonuçla Galatasaray, 27 puanda kaldı. Sarı-kırmızılı ekip, haftanın açılış maçında Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup eden lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkının 22'ye çıkmasına engel olamadı.

Karadeniz temsilcisi ise 7. galibiyetini alarak puanını 25'e yükseltti.

TARAFTAR ÇILDIRDI

Galatasaray taraftarı, teknik direktör Fatih Terim ve futbolculara tepki gösterdi.

Müsabakada 1-0 geride olan sarı-kırmızılıların futbolunu beğenmeyen taraftarlar, "Söylesene Fatih hoca takım neden oynamıyor?" şeklinde tezahürat yaptı. Taraftarlar, futbolculara da "Bu forma kutsaldır, nasip olmaz herkese." şeklinde tezahüratta bulundu. Maçın yaklaşık son 10 dakikası protestolarla geçti.

Sarı-kırmızılı futbolseverler, ayrıca hakem Arda Kardeşler'in yönetimini eleştirerek Türkiye Futbol Federasyonunu istifaya, Galatasaray Kulübü yönetimini de takıma sahip çıkmaya çağırdı.

OKAN KOCUK KALESİNDE DEVLEŞTİ

Giresunspor'un sezon başında Galatasaray'dan kiraladığı kaleci Okan Kocuk, takımının galibiyetinde önemli rol aldı.

Bonservisi sarı-kırmızılı takımda olan Okan, 3 önemli pozisyonda yaptığı kurtarışla Galatasaray'ın skora denge getirmesine engel oldu.

26 yaşındaki file bekçisi, maçın 34. dakikasında Halil Dervişoğlu'nun kafa vuruşunda, 57. dakikasında ise önce Alexandru Cicaldau, sonra Halil Dervişoğlu'nun arka arkaya vuruşlarında topun filelere gitmesini önledi.