CiddiGazete- UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden olan Galatasaray, gruptaki beşinci maçında Marsilya'yı 4-2 mağlup etti ve puanını 11'e yükselterek gruptan çıkmayı garantiledi.

Maça hızlı başlayan Galatasaray, 12. dakikada Cicaldau'nun golüyle 1-0 öne geçerken, 30. dakikada yine Cicaldau'nun vuruşunda Caleta-Car'ın kendi ağlarını havalandırmasıyla skoru 2-0'a taşıdı.

İKİNCİ YARI

64. dakikada Kerem'in son çizgiye çevirip arka direğe çıkardığı topta Sofiane Feghouli farkı 3'e çıkarırken, 68. dakikada penaltı vuruşunda Muslera'yı geçemeyen Milik, dönen topu tamamladı ve tabela 3-1 oldu. 82. dakikada oyuna giren Ryan Babel, topla ilk buluşmasında, Marcao'nun harika pasında meşin yuvarlığı 90'a astı: 4-1

Marsilya'da Milik, 85'te bir gol daha buldu ve farkı yeniden 2'ye indirdi.

Kalan dakikalarda gol olmayınca Galatasaray sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı ve puanını 11'e yükseltip liderliğini sürdürdü.

Grubun diğer maçında ise Lazio, Lokomotiv'i deplasmanda 3-0 mağlup ederek liderlik şansını son maça taşıdı.

Galatasaray, gruptaki son maçında İtalya'da Lazio ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı ekip, rakibine yenilmemesi durumunda liderliğini koruyacak ve son 16'ya kalacak. Aslan grubunu ikinci sırada tamamlaması durumunda ise son 16 turu için play-off oynayacak.