CiddiGazete- Galatasaray, Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya geldi.

İki takımın da pozisyon bulmakta zorlandığı maçta ilk gol ev sahibinden geldi. 41. dakikada ev sahibi ekip öne geçti. Skubic'in ceza sahası içinden pasını iyi değerlendiren Daci'nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ancak yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Maçın hakemi Arda Kardeşler VAR ile yaptığı görüşme sonrası golü geçerli saydı. 1-0

45+2. dakikada konuk ekip beraberliği yakaladı. Oğulcan Çağlayan'ın sağ kanattan ortasında altı pasta topla buluşan Diagne'nin vuruşunda top ağlara gitti: 1-1. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere bitti.

İkinci yarının henüz ilk dakikasında Konyaspor yeniden öne geçti. Guilherme'nin ortasında Daci'nin direğe de çarpan vuruşu filelerle buluştu: 2-1.

75. dakikada Guilherme'nin Linnes'i ceza sahasında düşürmesinin ardından Galatasaray penaltı kazandı. Diagne'nin atışını Sehic kurtarırken ayakları atış anında kale çizgisinde olmadığı için penaltı tekrar edildi. Diagne, 2. vuruşunda topu filelere gönderdi: 2-2.

Heyecan dolu maçta 5 dakika sonra bu kez Konyaspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Uğur Demirok takımını bir kez daha öne geçirdi: 3-2.

90+2'de ev sahibi kontrada rakibini eksik yakaladı. Kravets durumu 4-2 yaparken 90+4'te Oğulcan Çağlayan skoru belirledi: 4-3.

3 maç sonra kaybeden Galatasaray 30 puanda kaldı. Konyaspor ise rakibini 27 maç sonra devirirken 22 puana yükseldi.