CiddiGazete- Galatasaray'ın Giresunspor karşısında aldığı yenilginin Fatih Terim'in sonunu hazırladığına vurgu yapan Avrupa medyası, tecrübeli teknik adamın dördüncü döneminde aldığı kötü sonuçların bedelini ödediğini kaydetti.

İşte Avrupa basınında Fatih Terim:

Moment di Calcio: Galatasaray'ın efsane teknik direktörü ve 'İmparator' lakaplı Fatih Terim, Giresunspor yenilgisi sonrası görevinden ayrıldı.

Corriere dello Sport: Fatih Terim artık Galatasaray'ın teknik direktörü değil. Trabzonspor'un 22 puan gerisinde 12. sırada olan Galatasaray'da 4. Fatih Terim dönemi sona erdi. Fatih Terim, Cumartesi günü Giresunspor'a karşı aldığı yenilginin bedelini ödüyor.

ANSA: Türkiye'nin en başarılı takımında bir devrin sonu. İmparator Fatih Terim ile ligde bu sezonki hayal kırıklığının ardından yollar ayrıldı.

Tuttomercato: Galatasaray'da 4. Fatih Terim dönemi bitti.

Bild: Galatasaray'da 4. Fatih Terim dönemi dostane bir şekilde bitti. Son 8 maçta 1 galibiyet alındı ve işler yolunda gitmedi.

Sky Sport: Bir spor kazasının sonuçları var. Fatih Terim artık Galatasaray teknik direktörü değil.

De Telegraaf: Galatasaray'da 4. Fatih Terim dönemi 4 yıl sürdü.

Sport Nieuws: Galatasaray Süper Lig'de 12. sırada ve durum iç açıcı değil. Fatih Terim'le yollar 4. kez ayrıldı.

Marca: 4. kez Galatasaray'da görev yapan Terim, takımın kötü gidişatını düzeltemedi. Terim'in yerine gelecek isim henüz belli olmadı.

AS: Giresunspor'a karşı alınan son yenilgi, Fatih Terim ile yönetim arasındaki köprünün yıkılmasına neden oldu.