Sezona Saffet Susiç ile başlayan Aytemiz Alanyaspor, kötü gidişat sonrası takımın başına 18. haftada Hikmet Karaman'ı getirmişti. Son 6 haftada sadece bir beraberlik 5 yenilgi alan Alanyaspor'da Hikmet Karaman ile de yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine Mesut Bakkal getirildi.

Sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Mesut Bakkal, Alanyaspor'un hücumda üretken bir takım olduğunu aktararak, "Bu üretkenlik bize pozitif dönecek. Biraz ufak tefek oynayışlar yaparak eski gücümüze geleceğimize olan inancımı paylaşmak istiyorum. Bundan önceki hocama da teşekkür ediyorum. Bizimle her şeyi paylaştı. Burada pozitif bir ortam var. Belki çok kısa süreli ve zor geçecek. Fakat iyi olacağı umudumuz var. Herkes için hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Mesut Bakkal, taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu da sözlerine ekledi. Kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu ise teknik direktör Bakkal ile yeni bir yola çıktıklarını belirterek, "Ligde daha 11 maç var. İnşallah sezonu hedeflediğimiz noktada bitirmek umuduyla hocamıza hoş geldin diyorum." diye konuştu.