Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yeni dönemde de delegelerden oy isteyeceğini söyledi. 3 Haziran’da yapılacak kritik kongre öncesinde hava iyice ısındı. Başkan Aziz Yıldırım, Çırağan Sarayı’ndaki toplantıda göreve yeniden talip olduğunu açıkladı. 

Kongre üyelerinin katılımıyla düzenlenen organizasyonda "3 Temmuz"a vurgu yapılarak hazırlanan videodan sonra alkışlar eşliğinde kürsüye çıkan başkan Yıldırım, "Tarihe yeni bir not düşmek üzere toplandık" ifadesini kullandı. Aziz Yıldırım konuşmasına başlarken yanındaki büyük ekranda başta 2010-2011 şampiyonluğu olmak üzere kendi döneminde elde edilen başarıların fotoğrafları yer aldı.

20 YIL ÖNCEKİ HEYECANIMDAN DAHA ÇOK HEYECANLIYIM

Başkanlığı döneminde yapılan faaliyetler ve tesisler ile 3 Temmuz süreci ve sonrasında yaşananlardan bahseden Yıldırım, "20 yıl önceki heyecanımdan daha fazla heyecanlıyım. Fenerbahçe için olması gerektiğine inandığım şey, şu anda yeniden birliktelik için ruhumuz bir olsun diyerek onurla ve gururla Fenerbahçe başkanlığına adaylığımı ilan ediyorum" diye konuştu.

Daha önce adaylığını açıklayan Ali Koç ise bugün saat 20.00’de İzmir'deki üyelerle buluşacak.