CiddiGazete- Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona-Bayern Münih mücadelesi futbolseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. 10 gole sahne olan 90 dakikada kazanan Alman ekibi oldu ve adını son 4 takım arasına yazdırdı.

Şampiyonlar Ligi çeyrek finali dev bir maça sahne oldu. Barcelona ve Bayern Münih'in karşı karşıya geldiği gecede gülen taraf Alman ekibi oldu: 2-7

Lizbon'daki mücadelenin ilk 45 dakikası tam anlamıyla gol yağmuruna dönüştü. Bayern Münih 4. dakikada Thomas Müller ile öne geçerken Barcelona 3 dakika sonra David Alaba'nın kendi kalesine attığı golle beraberliği yakaladı. Ancak atak futbolunu üst üste bulduğu gollerle sonuçlandıran Bundesliga şampiyonu devreye 4-1 önde girdi. (22' Ivan Perisic, 28' Serge Gnabry, 31' Thomas Müller)

Barcelona, Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk kez bir maçın ilk yarısında 4 gol yedi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ GOL KRALLIĞI

İkinci yarıda Bayern Münih farkı artırma adına pozisyonlar bulurken Barça, 57'de Luis Suarez ile skoru 4-2'ye getirdi. Geri adım atmayan Bayern 63. dakikada Joshua Kimmich'in ayağından bir gol daha buldu.

Vites düşürmeyen Bayern, 82' Robert Lewandowski, 85' ve 89' Philippe Coutinho'nun golleriyle rakibini tam anlamıyla hezimeti yaşattı: 2-8

Bayern Münih, yarı finalde Manchester City-Lyon eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.