Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 5-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında bugün Almanya temsilcisi Bayern Münih'i konuk edecek. Vodafone Park'ta saat 20.00'de başlayacak mücadelede, İngiliz hakem Michael Oliver düdük çalacak. Beşiktaş'ta Vida, Pepe ve Tosic forma giyemeyecek.

GÜNEŞ: GÜZEL FUTBOL GÜZEL SONUÇ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, rakiplerine ilk maçta 5-0 mağlup olduklarını ve tur umutlarını ilk maçta tükettiklerini belirterek, "İlk maçtan bağımsız olarak oynayacağımız bir mücadele olacak. Aldığımız kötü skor ikinci maçtaki planımızı, hedefimizi ve heyecanımızı bir alt seviyeye düşürdü. Kendi sahamızda en güzel futbolu oynayıp sonuç almaya çalışacağız" dedi.

Q7: TADINI ÇIKARACAĞIZ

Süper Lig'de cezalı olduğu için iki haftadır oynayamayan Quaresma ise, "Bu seviyeye geldik. Şampiyonlar Ligi'nde bu seviyelere gelmek kolay değil. Çok zor bir maç oynayacağız. Büyük oyunculara karşı mücadele edeceğiz. Geldiğimiz noktanın tadını çıkarmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

HEYNCKES: 5-0 AVANTAJ GİBİ GÖZÜKSE DE

Bayern Münih Teknik Direktörü Heynckes de bugünkü maçla ilgili olarak, "5-0 avantaj gibi gözükse de yüksek konsantrasyonla maça başlamalıyız" yorumunu yaparken golcü yıldız Müller de "Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorsak bu aşamada herhangi bir hataya izin vermememiz gerekiyor" diye konuştu.