CiddiGazete- Süper Lig'de oynadığı son 4 maçı kaybeden Beşiktaş, Kasımpaşa mücadelesiyle çıkışa geçmeyi planlıyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, yaptığı analizlerle rakibini mercek altına aldı.

Tecrübeli çalıştırıcının, Kasımpaşa'yı görüntülerle oyuncularına anlattığı ifade edildi.

Rakibinin artı ve eksilerini taktik antrenmanlarda futbolcularına ezberleten Sergen Yalçın'ın, hata yapılmaması konusunda da uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın, üst üste alınan yenilgiler sonrasında takımda görülen öz güven kaybını ortadan kaldırmak için de oyuncularıyla görüştüğü belirtildi.

Beşiktaş yönetimi de yaşanan sıkıntılı süreçte takıma destek vermeye devam ediyor.

Öte yandan Beşiktaş'a, Rıdvan Yılmaz'dan iyi haber geldi. Takımla çalışmalara başlayan genç oyuncu, Sergen Yalçın'ın görev vermesi halinde Kasımpaşa maçında forma giyebilecek.

PJANİC HASTANEYE KALDIRILDI

Bu arada sabah idmanında ağrıları olduğunu söyleyen Miralem Pjanic, hastaneye kaldırıldı. Siyah-beyazlı kulüpten Pjanic'in sağlık durumuyla ilgili şu açıklama yapıldı: Futbol A Takımımızın bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanda sol uyluk üst bölgesinde ağrı hissettiği için Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde MR görüntülemesinden geçen futbolcumuz Miralem Pjanic'in uyluk üst kısmında (iliopsoas) tendinit saptanmış olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır.