CiddiGazete- Çıktığı son 8 resmi maçın 7’sinde mağlup olan ve adeta krize sürüklenen Beşiktaş’ta sıcak saatler yaşandı. Tribünlerin Abdullah Avcı’ya ve oyuncuların bir kısmına büyük bir tepki göstermesi ve tribünler tarafından Avcı’nın istifaya davet edilmesinin ardından yönetim, tesislerde bir toplantı düzenledi. Toplantının ardından Beşiktaş’ta Abdullah Avcı ile yollar ayrıldı.

ABDULLAH AVCI'NIN BEŞİKTAŞ KARNESİ

Yaklaşık 6 saat süre toplantının ardından Abdullah Avcı ile birlikte Futbol Direktörü Ali Naibi’yle de yollar ayrıldı. Yakın zamanda Beşiktaş’ın yeni teknik direktörünün belli olması bekleniyor. 12 Haziran 2019’da göreve başlayan Abdullah Avcı, Beşiktaş’ta 27 resmi maça çıktı. 11 galibiyet elde eden Avcı, 3 beraberlik aldı, 13 kez de sahadan mağlup ayrıldı. Beşiktaş, Abdullah Avcı döneminde 40 gol attı, 44 gol yedi.

"AVUKATIMLA GÖRÜŞÜN" DEDİ

Beşiktaş’ta yaşanan sıcak saatlerle ilgili olarak TRT Spor’dan Fırat Günayer canlı yayında detaylar verdi. Günayer, yaklaşık altı saat süren toplantıda son iki saatte tarafların gerildiğini ve Avcı’nın son olarak “O zaman bundan sonrasını avukatımla görüşün” demesiyle iplerin koptuğunu aktardı. Bu ifadeler ile Abdullah Avcı’nın tazminat talebinin de olacağını söyledi. Beşiktaş'la üç yıllık sözleşmesi olan Abdullah Avcı, aylık 1 milyon lira maaş alıyordu.