Beşiktaş'ın yıldız ismi Ryan Babel, mücadeleyi tribünden izledi. Hollandalı futbolcunun takımdan ayrılacağı yönünde iddialar vardı.

Maç öncesinde eski takım arkadaşları Caner Erkin ve Olcay Şahan hasret giderdi.

ATIBA TARİHE GEÇTİ

Beşiktaş’ın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson, Trabzonspor maçıyla birlikte tarihe geçti. Yıldız oyuncu bu maçla birlikte 157. lig maçına çıkarak Beşiktaş'ın ligde en çok forma giyen yabancı oyuncusu oldu. Bordo-mavili rakip karşısında maça ilk 11'de başlayacak olan 35 yaşındaki futbolcu, bu maçla birlikte 157. kez ligde Beşiktaş formasını giydi. Atiba bu anlamda Beşiktaş'ta en fazla lig maçına çıkan yabancı futbolcu unvanına sahip oldu. Siyah-beyazlı kulüpte Atiba'nın ardından 156 lig maçına çıkan Sivok ikinci, 145 lig maçına çıkan Holosko üçüncü ve 144 lig maçına çıkan Bobo dördüncü sırada bulunuyor.

NECİP 2. KEZ DALYA DEDİ

Beşiktaş'ın kaptanlarından Necip Uysal, Trabzonspor maçıyla birlikte 200. lig maçına çıktı. Beşiktaş altyapısından çıkan ve uzun yıllardır siyah-beyazlı formayı giyerek kaptanlığa kadar yükselen Necip Uysal, Trabzonspor maçıyla birlikte 2. kez dalya dedi. Bordo-mavili rakip önünde karşılaşmaya ilk 11'de başlayacak olan Necip, tarihe geçti.

Beşiktaş’la olan sözleşmesini alacakları karşılığında fesheden ve dün Ümraniye’de takım arkadaşlarıyla vedalaşan Pepe, Trabzonspor maçını locada izledi. Beşiktaş’la yollarını ayıran Pepe, Trabzonspor karşılaşmasını locada izledi. Sakatlığı nedeniyle kadroda olmayan Ryan Babel’le birlikte mücadeleyi tribünden takip eden Pepe’nin kaçan pozisyonlarda oldukça heyecanlandığı görüldü. Alacakları karşılığında sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Portekizli futbolcu, devre arasında serbest olarak başka bir takıma gidecek. Yıldız oyuncunun adı Porto ve bazı Çin kulüpleriyle geçiyor. Öte yandan Pepe'nin yakınında ünlü piyanist Fazıl Say'ın bulunması dikkat çekti.

Trabzonspor'un genç file bekçisi Uğurcan, yaptığı kurtarışlarla dikkat geçti.

Beşiktaş'ın eski yardımcı antrenörü Tamer Tuna, yönetici Ahmet Kavalcı ile sohbet etti.

İki kulübün başkanları maçı yan yana izledi.

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Filip Holosko, tribündeki sürprizlerden biriydi.

VODAFONE PARK'TAN ÇOK ÖZEL KARELER: