CİDDİGAZETE

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Dinamo Zagreb maçında farklı yenilgiden dolayı çok sinirli ve üzgün olduğunu söyledi.

Maç sonu basın toplantısında konuşan Cocu şöyle dedi:

Dinamo'yu tebrik ediyoruz. Son derece kötü performans sergiledik. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Fenerbahçe'nin olması gereken görüntüden çok uzak performans sergiledik. Üç gün sonra oynayacağınız maçı düşünürseniz sonuç böyle olur.

Ben sadece gücümü bu kulübe, takıma nasıl veririm onu düşünüyorum. Pazartesi günü çok önemli bir maça çıkacağız. İsteğimiz kendi sahamızda Beşiktaş karşısında galibiyetle ayrılmak.

Yenilgiden ben sorumluyum. Taraftarların eleştirmesi çok doğal. Yenilgiden dolayı çok sinirli ve üzüntülüyüm. Taraftarların da sinirli ve üzüntülü olması gayet doğal.

Rakibimiz bu maçı kazanmayı bizden daha çok istedi. Bunu koşu mesafelerine bakarak görebilirsiniz.

Maçı kazanma isteğinizi en üst düzeyde gösteremezseniz sahadan galip ayrılamazsınız. Bunun için taraftarlardan özür dilemelisiniz.

Beşiktaş maçı, farklı bir karşılaşma olacak. Pazartesi günü oynayacağımız maçı çok konuşmak bu akşamki tabloyu ortaya çıkardı. Bugün pazartesi değil, bugün perşembe. Ben bu yüzden sinirliyim.