Büyükşehir Belediye Erzurumspor, sahasında Akın Çorap Giresunspor'u konuk etti. Müthiş tempolu olan ve keyif veren karşılaşma tam bir gol düellosu şeklinde geçti. Taraftarlar 2. dakikadan 90+4. dakikaya kadar tam 9 gol bir penaltı izledi.
Erzurumspor'u zafere taşıyan golleri 2. dakikada Gökhan Karadeniz, 3 ve 59. dakikada Erhan Çelenk, 63. dakikada Nobre, 90+4. dakikada Bekamenga attı. Konuk Giresunspor 2-0 geriden gelip 3-2 öne geçti. 19 ve 53. dakikada Abed, 54. dakikada Recep Aydın ve 65 Çağlar Birinci'nin golü Giresunspor'a yetmedi.

2 KIRMIZI BİR DE PENALTI

Giresunspor'dan Hüsamettin 81'de, Erzurumspor'dan Nobre de 90'da kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın 81. dakikasında Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu futbolcu Gökhan Karadeniz, kazanılan penaltı atışını gole çeviremedi.

Günün diğer maçlarında Samsunspor, Boluspor ile 0-0 berabere kalırken, İstanbulspor da deplasmanda Balıkesirspor'u 1-0 mağlup etti. Başkentte ise Ankaragücü, Eskişehirspor'u 1-0 mağlup ederek puanını 52'ye çıkardı ve Çaykur Rizespor'la arasındaki puan farkını 1'e indirdi.