CiddiGazete- Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda oynayacakları Randers maçı öncesi Danimarka'da açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun ilk haftasında oynanan Giresunspor-Galatasaray maçında Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na saha içindeki saldırısıyla ilgili konuşan teknik direktör Fatih Terim, "Marcao bir hata yaptı. Cezasını çekiyor ve daha da çekecekmiş gibi gözüküyor" dedi.

Terim ayrıca, "Marcao bizim oyuncumuz, yönetim açıklama yaptı, Marcao da dün özrünü diledi. Cezaya da itiraz etmeyeceğini belirtti. Bu olay bilindiği için olay oldu, her kulüpte bilinmeyen bir sürü olay olur ve bu da doğaldır.

Marcao ile görüşmedim. Kerem'i de arkadaşları ve tüm Galatasaraylılar en iyi şekilde teselli ettiler. Ancak yapan da yapılan da bizim oyuncumuz.

Onlara ne yapacağımıza biz karar veririz. Marcao, Kerem'in annesi ve babasından özür diledi.

Kerem'i de toparlayacağız. Olmaması için her şeyi yapardık ama bireysel hataların önlemi yok" ifadelerini kullandı.

"OĞULCAN ÇAĞLAYAN İÇİN ANLAŞTIK"

Terim, "Oğulcan Çağlayan'ın konusu belli ve bir basın toplantısında da Tahir Kıran başkanla anlaşırız dedim. Sağ olsunlar başkanlar bu konuda anlaştı. Sonuç olarak Oğulcan çağlayan için anlaştık, anlaşma sağladık. Biz, bir genç alıyoruz da üç tane genç veriyoruz gibi bir durum oluşmasın. Biz bu genç arkadaşları zaten oynasın diye veriyoruz. Ali Yavuz Kol tamamen gitmiştir ama alacağı zaman öncelikli Galatasaray alacaktır, rakamı da bellidir. Yunus ve Atalay da kiralık olarak gidecek. İkisi de bizim evladımızdır. Yunus'un oynamasını istiyoruz, 20 maç barajı da koyduk. Atalay'ın da oynamasını istiyorum, geçen sezon da gitti. Verdiğimiz bütün kiralık futbolcuları izleyen, rapor eden bir departmanımız var" dedi.