CiddiGazete- UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda yer alan Galatasaray, deplasmanda İtalya ekibi Lazio ile golsüz berabere kalarak grubu lider tamamladı. Sarı-kırmızılı ekip Avrupa kupaları tarihinde ilk kez bir grubunu namağlup tamamlayarak adını son 16'ya yazdırdı ve tarihi bir başarıya imza attı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluk ihtimalini değerlendirdi.

Fatih Terim'in açıklamaları şöyle:

Oyuncularımı kutluyorum. Hak ettiğimiz bir grup birinciliği aldık. Neye ihtiyacımız varsa onu aldık. Lider geldik, lider dönüyoruz. Hiç mağlup olmadık.

Grup aşamasında mağlup olmadığımız gibi deplasmanda hiç gol yemedik. Daha da önemlisi Barcelona, Dortmund gibi takımları aşarak direkt 16'ya gittik. Hak ettik bunu. Alnımızın akıyla...

Liderliği özlemişiz ki hepimiz buna çok sarıldık. Şampiyonlar Ligi grubu demiştim, haklıyım. Buradan böyle çıkmak bence çok hoş.

Daha iyi oynadığımız maçlar vardı. Bugün nasıl oynamamız gerekiyorsa onu oynadık.

Buradan eğer çıkarsak sözlerimiz daha değişik hale gelebilir demiştim. Mart'a kadar zamanımız var. Başkanımız ve yönetimimizle beraber ocak ayını daha iyi geçirmek niyetindeyiz.

Final şansını da değerlendiren Fatih Terim, "5 maç var oraya. Neden olmasın. Her geçen gün devlerle oynamaya devam edeceğiz. Biz de bunlara alışkınız. İnşallah oraya kadar gideriz. Hayaller olmadan bir yerlere varılmaz. Son 16'ya kaldık. Bu, 5 maç demek. 5 maç sonra da müzemizde duran kupaya ulaşmak demek..."