CiddiGazete- Süper Lig'de Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, karşılaşmayı daha farklı kazanabilecek bir oyun sergilediklerini söyledi.

İşte Terim'in açıklamaları:

- Geçen sene de daha önceki yıllarda da söyledim, Kadıköy istatistiği benim için çok önemli değil. Önemli olan şampiyonluk. Ancak buna rağmen sanırım tüm Galatasaraylılar sevinmiştir, onlara armağan ediyoruz.

- Dün Beşiktaş-Trabzonspor maçı çok güzel oldu. Onun altında kalmamalıydık ve kalmadık. Oyuncularım her dediğimi yaptı, onları tek tek kutladım. Daha farklı da kazanabilirdik.

- Bir derbide olabilecek en yüksek pozisyon sayısına ulaştık. Oyuncularıma bugün gurur duydum. Hayırlı olsun. Her maçın ayrı bir hikayesi var. Kendi sahanızda oynadığınız herhangi bir maçla Kadıköy'de Fenerbahçe ile oynamak aynı değil.

- Ne çalıştıysak, sahada da oldu. Allah'a şükür. Oyun olarak dünkü Beşiktaş - Trabzonspor maçındaki keyfi bugün de herkes almıştır. Çok üstün bir oyun oynadık. 7'de 7 oldu, inşallah böyle gideceğiz.