CiddiGazete- Fenerbahçe, Süper Lig'in 26. haftasında Hatayspor'u ağırladı. Sarı-lacivertli ekipte 19 yaşındaki Çağtay Kurukalıp ve 16 yaşındaki Arda Güler, bir maça ilk kez ilk 11'de başladı. Özellikle Arda'nın maç içindeki performansı taraftarı heyecanlandırdı.

İLK YARI 0-0 SONA ERDİ

Sarı-lacivertli ekip, ilk 45 dakikada girdiği pozisyonları değerlendiremezken 67. dakikada Crespo'nun yerde kalması sonrasında Yasin Kol penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Serdar Dursun Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

Mücadelede 81. dakika oynanırken Hatayspor kalecisi Munir'in hatasıyla Serdar Dursun yerde kaldı ve bir kez daha penaltı kararı verildi. Topun başına yine Serdar Dursun geçti ve skor 2-0 oldu. Kalan dakikalarda gol olmayınca Fenerbahçe 2-0'lık skorla galibiyete uzanmayı başardı.

İLK PENALTIDA ISLIKLI TEPKİ

Öte yandan 65. dakikada kazanılan penaltıda Fenerbahçe taraftarı, topun başına Serdar Dursun'un geldiğini görünce Arda Güler'in penaltıyı kullanması için ıslıklı tepki gösterdi. Bir an şaşkınlık yaşayan Serdar Dursun, kullandığı penaltında meşin yuvarlağı ağlara bir kez daha ağlarla buluşturdu.

Fenerbahçe'de elmacık kemiğindeki kırık nedeniyle ameliyat olan Serdar Dursun, özel bir maske ile Hatayspor karşısında forma giydi.

FENERBAHÇE - HATAYSPOR: 2-0

Stat: Ülker

Hakemler: Yasin Kol, Bahattin Duran, Ata Yıldırım

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Ozan Tufan (Dk 46 Berisha), Tisserand, Serdar Aziz (Dk. 64 Szalai), Çağtay Kurukalıp, Zajc, Crespo, Osayi, Arda Güler (Dk, 73 Mert Hakan Yandaş), Rossi (Dk, 64 Pelkas), Serdar Dursun (Dk. 87 Burak Kapacak)

Hatayspor: Munir, Kamil Ahmet Çörekçi, Sackey, Burak Öksüz (Dk. 18 Selimcan Temel) (Dk. 87 Muhammed Mert), Adekugbe, Onur Ergün, Ribeiro, El Kaabi, Benzia (Dk. 87 Bertuğ Özgür Yıldırım), Lobjanidze (Dk, 87 Sadık Baş), Saint-Louis (Dk 61 Kahraba)

Goller: Dk. 67 (Penaltıdan) ve Dk. 81 (Penaltıdan) Serdar Dursun (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 17 Ribeiro, Dk. 38 Selimcan Temel (Hatayspor)