CiddiGazete- Inter'in Uruguaylı orta saha oyuncusu Matias Vecino, sezon sonunda bitecek sözleşmesinin ardından takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Vecino ile Inter arasındaki sözleşmenin uzatılması beklenmezken, Uruguaylı orta saha için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın tekliflerini ilettikleri belirtildi.

Todo Fichajes'e göre 30 yaşındaki oyuncu, kesin olarak Inter'den ayrılıyor. Bu doğrultuda Süper Lig ekipleri Fenerbahçe ve Galatasaray, Vecino için sözleşme önerilerini yapmış durumdalar.

İŞTE SÖZ KONUSU TEKLİF

Bonservis bedeli olmadığı için sözleşme görüşmeleri başlarken söz konusu teklifin futbolcu ve menajeri için bir imza bedeli de içerecek şekilde 3 milyon Euro düzeyinde olduğu ifade ediliyor.

Uruguaylı oyuncunun henüz net kararını vermediği ve görüşmelerin sürdüğü aktarılmakta. İspanyol basınının haberinde Galatasaray'ın sportif anlamda tarihinin en kötü krizlerinden biri olmasının Fenerbahçe'yi avantajlı kılabileceği düşünülse de Sarı-Kırmızılılar'ın durumunun oyuncu için teşvik edici bir faktör de olabileceği belirtiliyor.

2017'de 24 milyon Euro bonservis bedeliyle Fiorentina'dan Inter'e transfer olan Matias Vecino, Fenerbahçeli Diego Rossi ve Galatasaraylı Fernando Muslera ile de Uruguay Millî Takımı'ndan arkadaş. Bu sezon Inter formasıyla toplam 20 maç çıkan merkez orta saha, skora ise 1 golle katkı yaptı.