CiddiGazete- Fenerbahçe, Süper Lig'in 38. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Şampiyonluk yarışında yara alan sarı-lacivertliler, 73 puana yükselirken, lider Beşiktaş ile fark 5'e çıktı.

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül, 43. dakikada kırmızı kart görürken, Alanyaspor'da Salih Uçan, Juanfran ve Efkan'ın vuruşları direkten döndü.

FENERBAHÇE'DE ZORUNLU İKİ DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe'de futbol A takım direktörü Emre Belözoğlu, son oynadıkları Kasımpaşa maçının kadrosuna göre ilk 11'de zorunlu 2 değişikliğe gitti.

Belözoğlu, geçen hafta Kasımpaşa maçında ilk 11'de yer alan futbolculardan sakatlığı bulunan Nazım Sangare ile kart cezalısı İrfan Can Kahveci'nin yerine Gökhan Gönül ve Mesut Özil'i ilk 11'de sahaya sürdü.

Emre Belözoğlu, Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanan karşılaşmada ilk 11'de Harun Tekin, Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Szalai, Caner Erkin, Sosa, Mert Hakan Yandaş, Ozan Tufan, Mesut Özil, Pelkas ve Valencia'ya yer verdi.

Sarı-lacivertlilerde yedek kulübesinde ise Osman Ertuğrul Çetin, Cisse, Samatta, Ferdi Kadıoğlu, Luiz Gustavo, Osayi-Samuel, Tisserand, Thiam, Sinan Gümüş ve Novak yer aldı.

MESUT ÖZİL KADRODA

Fenerbahçe'nin 4 Mart'taki Antalyaspor maçında sakatlanan yıldız oyuncusu Mesut Özil, uzun bir aradan sonra kadroda yer aldı.

Aytemiz Alanyaspor maçına ilk 11'de başlayan Mesut Özil, 8 hafta aradan sonra kadroda yer buldu. Özil, 64. dakikada yerini Osayi'ye bıraktı.

VAR KARARI

Valencia ceza sahasında Caulker tarafından düşürülünce maçın hakemi beyaz noktayı gösterdi ama VAR kontrolünde Valencia'nın penaltı öncesinde ofsaytta olduğu tespit edildi.

KIRMIZI KART ÇIKTI

43. dakikada Fenerbahçe'de Gökhan Gönül kırmızı kart gördü. Gökhan Gönül'ün kırmızı kart gördüğü pozisyonda yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. VAR, "pozisyonda ofsayt yok" dedi.